Kyrstaller og tankemønster

Kyrstaller og tankemønster

Begge deler kan gjøre en forskjell når livet stopper litt opp, og for den som vil utvikle seg eller ønsker noe mer ut av livet. En coach stiller spørsmål om gamle tankemønster, for at personen selv skal bli bevisst sine begrensede tanker og endre dem til noe mer hensiktsmessig.  Hva er så sammenhengen mellom steiner og coaching?

Stein og krystaller har alltid vært til inspirasjon i seg selv, og er gode til meditasjon. Du kan stirre dypt inn i et tåkehav og få klarhet i mange vanskelige tanker. Det er noe trygt med stein, og samtidig en fascinasjon. Du ser det spesielt med barn. Samtidig har vi det litt mystiske.  

Det tar ekstremt lang tid å forme en slik energibunt, fra steiner blir ført ned fra fjellet og til den til slutt havner på havets bunn.

 

Det tar enda lengre tid til den blir ført inn mot jordas indre. Alt på jorda er i bevegelse, kontinentene endrer seg og vår lille stein blir til sandkorn som til slutt havner helt inn i jordas glødende og flytende indre. Og sakte blir den flytende massen presset ut igjen i en miks med mineraler. Under et voldsomt trykk og en ekstrem varme danner det seg nye settinger og atomer som blir presset utover etter hvert som det kommer ny masse til.

Noen få av dem blir til vakre krystaller eller strålende edelstener. Hvilke mineraler og hvordan atomene er sammensatt, er med på å bestemme hvilken type krystall det blir. Sammen med trykket og varmen. Det tar millioner av år. Og de fleste av disse krystallene kommer aldri så nær jordens overflate at de blir funnet i vår tid.

Noen blir funnet. Heldigvis for oss. For i disse fantastiske steinene har det dannet seg enormt med energi. Energi som vibrerer og som har en samklang med vår egen energi. Og som kan hjelpe oss å løse opp blokkeringer i kropp og sinn.

 

En viktig del av arbeidet som coach er å hjelpe til med å åpne opp blokkeringer. Blokkeringer skjer på grunn av vanskelige livshendelser. Hendelser som sitter i kroppen, og i tanker og følelser. Så snart noe minner om hendelsen dukker følelsen og dermed blokkeringen opp.

Blokkeringer begrenser vårt potensiale, INNBILLER oss at vi ikke kan, ikke greier, skaper frykt.  De hindrer oss i å nå målene våre slik at de forblir en drøm som stadig blir flytta fremom oss, fram i tid.

Slike blokkeringer er kanskje en generalisering av EN sterk hendelse gjøres om i vårt sinn til å gjelde ALT i all fremtid. Når noe ligner den gamle hendelsen dukker den vonde følelsen opp og i verste fall stopper oss.  Blokkeringen tjener som en beskyttelse, men det er en uhensiktsmessig beskyttelse som FRATAR OSS mange muligheter og gleder. 

Hvis en 14-åring har holdt tale i konfirmasjonen sin og det føltes som en grusom opplevelse, så betyr ikke det at han/hun er en elendig taler som aldri mer kan ta ordet i forsamlinger! Er du med? En enkelt hendelse i tidlig alder er ikke gjeldende for alle fremtidige hendelser!

Coachingmetoder er fantastiske verktøy til å endre tankegangen og dermed følelsen og slik frigjøre energien fra blokkeringer.

Vi kan endre tankene slik at de blir mer hensiktsmessig og riktig. Og når vi endrer tankene så endrer vi følelsene, og dermed blir blokkeringene borte. Gradvis, og av og til ganske raskt!

Det er fantastisk å oppleve at slike uhensiktsmessige blokkeringer forsvinner!

Her kan krystaller og stener være en styrke, et hjelpemiddel. Alle har en eller flere begrensede tanker. Vi er alltid mer enn vi tror vi er. Begrensningen sitter i energifeltene våre. Krystallenes vibrasjoner responderer med våre energifelt og hjelper til med å løsne, frigjøre og balansere.

Velger du å bruke steiner alene vil du også få gode resultat. Men ønsker du en varig endring så må endring av tankemønster med. Hvis ikke så vil blokkeringen danne seg i igjen når du - helt ubevisst - gjentar det uhensiktsmessige tankemønsteret igjen og igjen.

TIPS:  Den begrensende tanken er nesten alltid det motsatte av sannheten. Hva er din begrensende tanke? Velg den motsatte til affirmasjon og gjenta til du kjenner at det er sant. Gjerne med en energistein som hjelpemiddel

Prøv da vel! 

God hilsen fra Gerd